Bieber Gerçeği=Köpekbalığı ve yılanlardan korkuyor.Küçüklüğün beri onlardan ölümüne korkuyor!Ama asıl korktuğu şey sevgisizlik ve yalnız ölmek.
Bieber Gerçeği=>Justin 'in diğer istediği şey sevgilisinin''sağlak'' olmasıymış yani sağ elle yazı yazan.Kendisi ''solak'' olduğu için sevgilisinin elini gizlice tutmak için istiyormuş bunu...
Bieber Gerçeği=>Sabahları yulaf ezmesi yiyene kdar konusmuyor.Yulaf ezmesi olmadan hayatta kalmasının mümkün olmadığını söylüyor.Favori markası Apple Jack’i her gittiği yere götürüyor.!
Bieber Gerçeği =>Monopoly oynamaya bayılıyor.Çılgın partiler vermek yerine ,Justin evinde oyun oynuyor.!
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in iki kulağıda delik...Fakat küpelerini yalnızca ailesiyle birlikteyken takıyor
BIEBER GERÇEĞİ=> Yakın arkadaşlarından olan "Chaz Somers" ile bir hokey oyununda tanıştı
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin hayranlarının onu öpme çabalarından hoşlanmıyor..Sarılmayı tercih ediyorr
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin ne zaman güzel bir kız görse; dudaklarını ısırıyooorr.
Bieber Gerçeği: "Bazen kendim hakkında olan gerçekleri internetten öğreniyorum. Bazıları ise o kadar saçma oluyorki sinirleniyorum" diyor.