Mesaj Sayısı : 226 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 31 Nerden : Adana
Konu: justin bieber TEST C.tesi Kas. 13, 2010 10:39 pm
1-Bir erkekte aradığın en önemli özellik; a-dürüst olması b-eğlenceli olması c-karalı olması d-cool olması
2-Bir erkekten beklediğin en içten söz; a-sensiz bir hayat olmaz. b-çok güzel ve neşelisin. c-senden çok hoşlanıyorum. d-seni her halinle seviyorum.
Dış görünüm senin için ne kadar önemli? a-iç görünüm kadar önemli olmasa da çıkıtığım çocuk tatlı olmalı. b-kesinlikle hem tatlı hem yakışıklı hemde sevimli olması iç görünüm bunlar olduktan sonra pek de öneli diil:) c-fazla önemli diil beni sevsin yeter. d-hem iç hem deış görünümü ikisi de eşit güzellikte olsun.
Sana doğum gününde ne hediye etse daha mutlu olurdun? a-Bir t-shirt bana yeter. b-sportif ve eğlenceli bir eşya olabilir mesela bir tenis raketi:) c-bir gül çok hoş olur. d-doğum günüme gelse bile bana yeter:)
hoşlandığın çocuk nasıl biri olmalı? a-komik ve sevimli b-eğlenceli ve dışa dönük c-romantik ve yakışıklı d-soğukkanlı ve cool
senle sık sık ilgilense bu hoşuna gider mi? a-beni fazla sıkmasından hoşlanmam sonuçta benim de bir yaşamım var:( b-kesinlikle fazla ilgiden nefret ederim. c-fazla ilgiyi severim bu sevginin bir göstergesidir. d-hiç ilgi göstermesin günde bir kere araması bile beni rahatsız eder.
en sevdiğin hobin? a-şarkı söylemek b-bowling oynamak c-film izleyip mısır yemek d-yemek ve uyumak
onun bakışlarında ne görmek seni etkiler? a-seni önemsediğini b-seninle eğlenmek istediğini c-senden hoşlandığını d-senin iyi bir olduğunu
eğer A'lar çoğunluktaysa senin ruh eşin ve sevgilin kesinlikle JB ynai Justin Bieber:)
eğer B'ler çoğunluktaysa senin ruh eşin ve gerçek aşkın Cole Sprouse;
C'ler çoğunlukta çıkarsa canın aş kiton Taylor Lautner