NoName Admin
Mesaj Sayısı : 226 Kayıt tarihi : 13/11/10 Yaş : 31 Nerden : Adana
| Konu: Yine Bieber'dan gerçekler :D C.tesi Kas. 13, 2010 10:44 pm | |
| BIEBER GERÇEĞİ=> Justin su içmeyi pek fazla sevmez...Fakat sağlıklı kalabilmek için içmeyi de ihmal etmez aynn
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin, Twitter hesabını 28 Mart 2009'da yarattı
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in yağmurlu bir günde yapmayı sevdiği şey; UYUMAK!!Bende
BIEBER GERÇEĞİ=> Caitlin hastanedeyken, Justin ona doldurulmuş hayvan hediye etti
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin, "Common Denominator" şarkısının orjinalini Caitlin Beadles'a yazdı
Kızlar şarkının anlamı
Just a fraction of your love Aşkının sadece bir kısmı It fills the air, Havayı dolduruyor, And I fall in love with you, Ve sana yine tamamen, all over again Aşık oluyorum Ohhh
You’re the light that faced the sun, Sen, benim dünyamda In my world, Güneşi kaplayan ışıksın I’d face a thousand years of pain bin yıllık cefaya karşı koydum For my girl sevgilim için
Out of all the things in life Hayatta her şeyden çok that I could fear; (Uh) korktuğum; The only thing that would hurt me, Beni yaralayacak tek şey Is if you’re weren't here, Senin burada olmaman Woah
I don't wanna go back Geri dönmek istemiyorum To being just one half of the equation Denklemin yalnızca bir tarafı olmaya You understand what I'm say'n? ne dediğimi anlıyor musun?
Girl without you I am lost Sensiz ben kayıbım kızım Can't face this focus at heart Yüreğimdeki bu acıyla yüzleşemiyorum Between me and love Ben ve aşk arasındaki You're the Common Denominator. Ortak payda sensin
Oh, Oh, Ohh, Oh You're the Common Denominator. Ortak payda sensin Oh, Yeah, Woah
Before your love was low Önceden sevgin zayıftı Now your just my height,ay Şimdi benim boyum kadar
Chase the game that would put My cot in the side, ay
Broken heart rise up to say Kırılan kalp “aşk yaşıyor” Love is alive Demek için kalkar You and I would stand Sen ve ben birleşmek için To be multipled,yeah ayağa kalkarız
Out of all the things in life Hayatta her şeyden çok that I could fear; (Uh) korktuğum; The only thing that would hurt me, Beni yaralayacak tek şey Is if you’re weren't here, Senin burada olmaman Woah
I don't wanna go back Geri dönmek istemiyorum To being just one half of the equation Denklemin yalnızca bir tarafı olmaya You understand what I'm say'n? ne dediğimi anlıyor musun?
Girl without you I am lost Sensiz ben kayıbım kızım Can't face this focus at heart Yüreğimdeki bu acıyla yüzleşemiyorum Between me and love Ben ve aşk arasındaki You're the Common Denominator. Ortak payda sensin
Oh, Oh, Ohh, Oh You're the Common Denominator. Ortak payda sensin Oh, Yeah, Woah
I'm never ever not, Ben bir hiçim, Without your touch Senin dokunuşun olmadan Every kiss that you give it gives me heart Verdiğin her öpücük bana ve herkese And to all the heart aching cesaret verir, ve yüreği yaralı Jealous females, hate it Kıskanç kadınlar bundan nefret eder I'ma hold it down for you. senin için bunun üstesinden geleceğim
I dont' wanna go back, Geri dönmek istemiyorum Half of the equation, Woah Woah, Yeah Denklemin yarısı, You're the Common Denominator. Ortak payda sensin Oh,Yeah,Woah
Just a fraction of your love Aşkının sadece bir kısmı Fills the air Havayı dolduruyor
And I fall in love with you, Ve sana yine tamamen, All over again Aşık oluyorum | |
|