Kızlarda file çorabı seksi buluyor.
Favori basketbol takımı Cleveland Cavaliers
Fondöten kullanmıyor.
Küçükken doktor olmak istiyormuş.
Suda takla atan kızlara bayılıyormuş.
Kızların onu annelerine göstermesine bayılıyormuş
Ryan sayesinde Sprite bağımlısı olmuş. Annesi Ryan'ı her gördüğünde üzerinde varmı diye kontrol ediyormuş.
Doğum Gününe 3 Gün kala 3. albümünü çıkarmak istiyormuss
Şarkılarını Ashley Tisdale'dan ilham alarak yazdığını söylüyor , ilk şarkısını öyle yazmıs
Perez Hilton Justin'e yeni Jonas Brothers mı geliyor ? diye sordugunda Justin ' Ben sadece benim Jbieber demiş
Justin onunla tanışırken ,ağlamamamızı istiyormuş,mutlu olmamızı istiyor
elde deilkii aqlamamak
Justin bieber ; Zac Efron benden üstün değil demiş
Tabisi
Ondan nefret edenleri önesemediğini söylüyor,hayranlarının sevgisi ona yeterliymiş
Taylor Lautner JB’ın giyim tarzını beğeniyor.
Parmaklarında yara olmamasına rağmen bant yapıştırmaya bayılıyormuş
Kendi kendine sürekli Baby şarkısını söylüyormuş(aynen bende)
Ellerini cebine sokmuyor, bunun çok kötü gözüktüğünü düşünüyor ve yalnızca parmaklarını pantolonunun cebine sokuyor
Annesini parfümünü çok beğeniyormuş
Arkadaşları JB’ı bowlingde yenmenin zor olduğunu söylüyorlar
Pussycat Dolls grubunu muhteşem buluyormuş
Justin bestelerini hazırlarken sevgilisinden fikir alabileceğini söylüyor ama şuan annesinin düşüncelerini alıyormuş(justin benim sevgilim olsun ben ona ne ilhamlar veririm
)
Justin klip çekimleri sırasında Usher onu motive etmezse kendini güçsüz hissediyormuş
Uçakla seyahat ederken genellikle uyur
Pattie, Justin'e sürekli dik durması gerektiğini hatırlatıyor
High School Musical ve Harry Potter'dan hoşlanmadığını söyledi
Yılbaşı albümü çıkarmayı düşünüyor ama emin değil
Ayna karşısında çok vakit harcayan kızlardan hoşlanmıyormuş
Pattie, Justin'in balkona çıkmasından korkuyormuş çünkü Justin sarkıyormuş
En uzun öpüşme rekoru 31 saat 18 dakika 33 saniye ve JB bu rekoru kırmak istiyor
Justin ve Crew tur boyunca 10.000 patates kızartması yemişler(ohhaaa)
Eğer parti modundaysa kimse onu kontrol edemezmiş
Bir kere 3 parmağını birbirine uhulamış
Sakız çiğnemeyi ve şişirmeyi seviyor
Pattie, birçok fanın annesinin ona "Oğlun kızımla evlebilir mi?" diye sorduğunu söyledi
Aşırı sessiz ve utangaç kızlardan hoşlanmıyor. Monoton tipler olduğunu düşünüyor
Justin'in kuaföre çok para harcadığı yalan! Justin; "Saçlarım %100 doğal...Sabah kalkıyorum,duş alıyorum,saçlarımı sallıyorum ve bu şekli alıyor.
Justin, okuldaki arkadaşlarına Youtube'da şarkı söylerken videoları olduğunu hiçbir zaman söylemedi çünkü hokey oynayan birisi olarak tanınıyordu
Fan: "Kaç dil konuşabiliyorsun?" Justin: "Hmm, sadece bir dil konuşabiliyorum." Fan: "Bu dilin adı nedir?" Justin: "Bu dilin adı aşk
Röportajcı: "Pekala, herkes şunu bilmek istiyor... Kulakların var mı?!?" Justin: "Hayır... Ben sağırım
Justin, sol eliyle yazı yazıyor ve enstrüman çalıyor fakat golf oynarken sağ elini kullanıyor
Kas yapmak istiyormuş.
Köpeğiyle konuşurken sesini değiştiriyormuş
Isıtmalı klozeti seviyormuş(koptumm xD)
Yanındaki kızların onun dikkatini çekmeye çalışmasından hoşlanmıyor. Herkes kendi gibi olmalı diyor
Odasında kulaklık takmış bir farenin posteri varmış
Turdayken hayran saldırısına uğradı ve otobüse girer girmez koltuk yerine yere yattı
Şu ana kadar beyaz bir şarkıcıyla işbirliği yapmadı
Justinin yoğun olduğu günlerde bir kız sordu: "Dışarıda birşeyler yapabilir miyiz?"
Justin: "Chaz bunun için müsait." diyerek güldü.(iyi söylemiş)
Normalde masum ama arkadş ortamında vahşi olduğunu söyledi(aynen
,hele sınıfta xD)
Justin pizzanın peynirini eritilmiş olarak çok seviyormuş