Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Justından bazı gerçekler

YazarMesaj
NoName
Admin
NoName

Erkek Mesaj Sayısı : 226

Justından bazı gerçekler Empty
MesajKonu: Justından bazı gerçekler    Justından bazı gerçekler Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 10:24 pm

Arkadaşlar sitede varsa özür..ben bazılarını yeni öğreniorum halbuki..

kendisini taklid edenlerden hoşlanmıyor.

kendisi için aglayan kızın yanına gittiğinde kız çok sevinmiş 'eğer aglasaydı kısa süre dururdum yanında' demiş. ama kız gülücükler saçmış.

Telefonunda annesi kayıtlıymış fakat babasını silmiş.

Pijama giymeye bayılıyormuş.

Kolundaki mantarı sevmiyormuş.

Justin Kız arkadaşı olursa Onu İlk olarak hemen dudgndan öpmek istermiş.

Sokakta zıplayarak yürürmüş.

Yatagın üstüne çıkp zplamaya bayılırmış.

Bi zamn sokaktayken arkadaşıyla adamın kafasına cam bardak atıp kaçmışlaarr.

Kendisine jusyy Biebs diye Çağırılmasını istermiş.

Konserlere ckmadan once cok stres yapyor ve bzen trnaklarni yiyor.

Yesl elmayi kirmizi elmaya tercih ediyor.

dans calisirken istemsiz olarak dilini dışarya ckartyor.-

portakalı çok sever.

Bir keresinde Sean Kingston uyurken Justin onun suratına kremşanti sürmüş.

Justin surup içmekten nefret ediyor.

justin herhangi bir kız ona sarildıgnda ona sarlmasindan hoslaniyor.

Drew , İnsanların onun saclarıyla ilgili saplantılarına bir türlü anlam veremiyor...

justin bazı kızların neden tuvalete birlikte gitmek istediklerini anlamıyomuş.

Justın hayranlarının onu öpme çabalarından hoşlanmıor..Sarılmayı tercih edior.

Justının 2 tane dişliği var.Biri altta biri üstte ve ön dişinde porselen var.

Doğum ismi:Jeremy Bieber Şimdiki:Justın Bieber

Justın kendine güvenen kızlardan hoşlanıormuş.

Justın onu görüpte ağlayan kızlardan hoşlanmıor nedeni bizi hep mutlu görmek istior.

Justın 3 çocuk yapmak istiyormuş 2 si kız 1 i erkek  Justından bazı gerçekler 350233

Justin bi kere gülmek için tırnaklarını boyamış.

Justin bütün kızların çok güzel olduğunu söylüyor.Fakat kendisinden 2 yaş küçük ya da büyük kızları daha çok tercih ediyormuş.

Justin birisiyle selamlaşırken..Yanağını öpmektense;sarılmayı tercih ediyor .

Justin birgün yolda hokey oynamaya kalkıştı ve nerdeyse tüm komşularının arabalarının camlarını kırdı Very Happy

Böceklerden nefret ediyor..Özellikle örümceklerden..eğer bir tane örümcek görürse;birisi gelip onu öldürene kadar çığlık atıyor.

Justin kendinden hoşlanan kızları hemen anlıyormuş ve onlarla kısa süreli flört bile ediyormuş.Ama ciddi bir ilişki olucak kadar kimseye umut vermiyormuş.Sad

Justin ünlü olmadan önce ve ünlü olduktan sonraki yaşamıyla ilgili bir filmde oynayacakmış.Bunun açıklamasını yaparken gerçekten çok duygulandım,aslında Atlanta küçük bir yer ünlü olmayı denememiştim bile bu filmle hayatımın ne kadar değiştini anladım.Sizde hayallerinizin peşinden gidin bu hayatta olmayacak şey yok ! d...diyor JB

Justin sahnede şarkısını söylerken bir yandan da fanlarının elini tutmayı seviyor fakat elini tutup bir daha bırakmayanlara da sinir oluyor..!!

Ona alınabilecek en güzel hediue Ipod Nano ve yeni bir spor ayakkabı olurdu.Çünkü ikisinede obsesyonu var.

Justin.Miley Cyrus'un tatlı bir kız olduğunu ama kesinlikle kendi tipi olmadığını söylüyor.Selena Gomez'i ise beğendini ama onunlada arasında bir şey olmadığını ve olmayacağını belirtiyor.

Justin tam bir ''annesinin kuzusu''.Çünkü onunla çok iyiyi anlaşıyor ''Annemle çok iyi bir ilişkimiz var.Hiç kavga etmeyiz sadece bazen farklı düşüncelere sahip olabiliyoruz'' diyor (:

El ele tutuşmuş,birbirlerine hayran hayran bakan,aşık çiftler görünce..'Ah keşke benimde bir sevgilim olsa ve ben de böyle olsam' diyormuş.
(Ama biriyle kısa sürelik flört ediyormuş.Kimseye umut vermiormuş..vede bunu özenio..Türkiyeye gelsin onun için ölcek çok kişi var bncee (=)

Justin, bronzlaşmış kızları çok sexy buluyor.

Çok kalabalık konserlerde...Justin su şişesini kalabalığın üstüne boşaltıyor.

Justin ilk klibini çekerken heycandan bayılmış .

Justin ;
''Beni Taklit Eden Kızlardan Hoşlanmıyorum.Yani Nasıl Giyiniyorsam Öyle Giyiniyorlar,Bu Bence Pekte Hoş Değil.''

Justından bazı gerçekler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Gerçekler Gerçekler ve süper gerçekler :D
»  gerçekler xD
»  Jb gerçekler :)
»  Jb^den gerçekler
»  EN YENİ GERÇEKLER