ÖnceLikLe şunu söyLemeLiyim,Bu yazdıkLarım tamamen gerçek ,Ben bu yazıyı okuyunca kendimi çok şapşaL hissettim : / Şimdi Bieb. in Baby Şarkısını kime yazdıqını okuyacaqız , Ve şu caitLin oLayına da açıkLık getireceqiz.. Hepimiz Bu şarkıda kendimizden bir parça buLabiLiriz,çünkü hepimizin bir iLk aşkı vardır.İşte baby şarkısı da Justin in "iLk aşkı" nı anLatıyor;Yani CaitLin'e oLan tutkusunu...Justin Çok uzun süre yakın arkadaşı christian beadLes ten bir sır sakLamak zorunda kaLdı.Bu sır, Onun kız kardeşi oLan CaitLin e duyduqu aşktı ...Justin ve CaitLin 6 ay kdr çıktıktan sonra ayrıLdıLar.AyrıLmayı justin istemişti; çünkü işLerine yoqunLaşmak istiyordu.Ki kafasında bir kız varken Bunu nasıL yapacaqını biLmiyordu.Ancak ayrıLık ona CaitLin'i unutturamadı...Baby şarkısı , JB nin CaitLine duyguLarını biraz da espiriLi şekiLde anLattıqı şarkıdır. RöportajLarda bu durumu şöyLe açıkLıyor : Onu geri aLmak için eLimden geLeni yapacaqım.Tabiki tüm bu röportajLarda caitLin in adını hiiç söyLemedi. İLk aşkım dediqinde herkes CaitLinden bahsettiqini biLiyordu.CaitLin is Justinden "Arkadaşım" Diye bahsediyordu. Ki justin i en çok kıran şeyse buydu..Bir şarkı yazarak CaitLine içini döktü :"RoL yapmayı kes,Sadece arkadaş oLamayız" Ve iddaya göre tekrar çıkıorrLar hatta bahamaLara tatiLe gitmişLer (Bu dooru hatta caitLn ayaqını kırdı) Bu kadar. Şimdi size soruyorum. Hani "Bi ilişki yaşarsam haberiniz oLur" diyen çocuqa nooLdu?! Düpe düz Kan dı rıL dık !
Go Girl dergisinde yazıor.O nu geri kazanmaya çalışıor