Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (:

YazarMesaj
NoName
Admin
NoName

Erkek Mesaj Sayısı : 226

MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (: Empty
MesajKonu: MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (:    MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (: Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 9:09 pm

09/06/10 09:38Hannah Montana, Justin için intikam çığlıkları atıyor. 'wuuu Very Happy
Bu resmi büyütResmi küçült Gercek boyutunu görmek için buraya tıklayınız
 MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (: Miley_4.31
17 yaşındaki Hannah Montana yıldızı yeni çıkardığı single ‘Can’t Be Tamed’ promosyonu için İngiltere’de bulunduğu sırada, genç yıldız Bieber (16) gece çok geç vakitlerde defalarca Miley’i telefonla rahatsız etti.

Miley yaşananlarla ilgili şöyle konuştu, “Justin beni Amerika ve İngiltere arasındaki saat farkını hesaplamadan aradı, örneğin saat sabah 3’te. Onu sinirden öldürecektim. Ama o aramaya devam etti! Numaramı değiştirdim ama beni geç saatlerde aramaya devam etti. Saat sabahın üçü dediğimde gürlek onu sonra aramamı söyledi. Kız kardeşim bu çocuğa bayılıyor ama ben onu öldüreceğim”

MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (: 999103 JusTine inanmıorumm oFf.. ama neSe beLqı bLece araLarı bsuLurr...Very Happy  MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (: 395336

buarada Buqunun habeRı..

MiLey: JusTin'i öLdüreceğiMmm !!! (:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Justini sevmek :)
»  Justinı Giydir :)
»  Justini Türkiyeye Gelmesi içn oy werelımmmmmmmmmmmm!
»  juStini sevmek içn 16 neDen =)
»  Justin,Miley'de tip yok dedi:D