Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi

YazarMesaj
NoName
Admin
NoName

Erkek Mesaj Sayısı : 226

Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Empty
MesajKonu: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 9:08 pm

Justin Bieber ebeveynlerinin zorlu geçen boşanma sürecinin onu daha da güçlendirdiğine inandığını söyledi.

Annesi Pattie Lynn Mallette ve babası Jeremy Bieber 2004 yılında boşandıklarında Justin 10 yaşındaydı.

Avustralya Sunday Herald Sun gazetesine verdiği röportajda 16 yaşındaki genç yıldız Justin Bieber, boşanma sürecinin berbat olduğunu söylüyor ve ekliyor “Beni daha güçlendirdi. Benim için zor olduğunun da farkındaydılar. Boşanmalarının nedeninin ben olmadığıma inanmam zaman aldı. Sürekli kendimi telkin ettim. Durumu atlatmayı bu yöntemle başardım”

Annesi Pattie, Justin'in başarısında büyük rol sahibi, ayrıca tur esnasında dahi oğlunun eğitimini sürdürmesini sağlamayı başarıyor.

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  JusTin JusTin JusTinnnnnn :D
»  justin ve kim
»  Justin'in filmi
»  Justin - Kim Konusu
»  justin'e dava...