Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Justin Bieber Gerçekleri ( Kaçıncı Olduğunu Bilmiyorum :D )

YazarMesaj
NoName
Admin
NoName

Erkek Mesaj Sayısı : 226

Justin Bieber Gerçekleri ( Kaçıncı Olduğunu Bilmiyorum :D )  Empty
MesajKonu: Justin Bieber Gerçekleri ( Kaçıncı Olduğunu Bilmiyorum :D )     Justin Bieber Gerçekleri ( Kaçıncı Olduğunu Bilmiyorum :D )  Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 4:31 pm

[/b]вίεвeя Gérçéği»»»»okuLu coq sevıYor ve unıveRsiteye qıTmek konusunDa kararLı
вίεвeя Gérçéği»»»»hayatta oqrendı en önemLı seyın aLçalqonuLLu oLmak oLduquna ınanıyor..
вίεвeя Gérçéği»»»»yaRdım etmeyı coq sevıyor.fıRsat buLduqu her anı hayıR işleRine ayırıyoR.=)
вίεвeя Gérçéği»»»» justin o kadar çok sprite içior ki annesi bu duruma dur demek zorunda kaldı ...Shy
Justin bi röprtajnda "hey suç bnde değil o sey cidden bağımlılık yapıor" dedi =))
вίεвeя Gérçéği»»»»Yalancılardan nefret ediyor..
вίεвeя Gérçéği»»»» ''Yeterli parayı biriktirdiğimde anneme güzel bir ev alacağım'' dedi..
вίεвeя Gérçéği»»»»Justin'in martı dövmesi varmıs ve bu martı bir aile gelenegiymiş
вίεвeя Gérçéği»»»»Twitter'i çok seviyor ve sayfasını hergün güncelemeyi ihmal etmiyor.
ღЈυsтίή вίεвeя Gérçéği »»»» Twitter da hayranlarını takip etmekten çok hoşlanıyormuş Shy
BIEBER GERÇEĞİ => Justin "converse" giyen
kızlardan çok hoşlanıyor.. =)
BIEBER GERÇEĞİ => Bir zamanlar, Justin buz üzerinde(hokey oynarken) bir kızı etkilemeye çalışıyordu ve düştü=//.
Justin Bieber Gerçekleri=>> Justin ,Kanada'da yoksulluk sınırlarının altında büyüdü.. (yazık.. yha cnm bnm Crying... sni çk sefıorss )
BIEBER GERÇEĞİ => Justin geçen cadılar bayramında Power Ranger oldu...
BİEBER GERÇEĞİ^ParmaqıyLa kalp işareti yapmayı sewiyor (bnde onun kalp yapmasını sevıorm =) )
BIEBER GERÇEĞİ=>Köpekbalığı ve yılanlardan korkuyor.Küçüklüğün beri onlardan ölümüne korkuyor!Ama asıl korktuğuşey sevgisizlik ve yalnız ölmek
Justin saat 12:56 'da doğmuş =) (iyiki doğmuşş )
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin fanlarının %98'i kızz =D
BIEBER GERÇEĞİ=> Kesin bir tercihi yok fakat yinede kızlarda dalgalı saç hoşuna gidiyor. Dalgalı saçın diğer saç modellerine göre daha doğal durduğunu düşünüyor=) (türk kızları genellikle öledir dimi arkadaşalr?. =) )
BIEBER GERÇEĞİ=> Drew, insanların onun saçıyla ilgili saplantılarına bir türlü anlam veremiyor...
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin dişlerini fırçalamadan bir güne başlamaz=)
BIEBER GERÇEĞİ=> Bir şeyleri ÇOK FAZLA ciddiye almaktan nefret ediyor.
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in 2 tane telefonu var; IPhone ve Blackberry... Justin günlük hayatta IPhone'unu, Twitter kullanırken ise genellikle Blackberry'sini kullanmayı tercih ediyorr=)
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in arabasının fiyatı 200.000$
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in en sevdiği ülke; Japonyaaaa !! =D
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin şarkısını radyoda ilk duyduğunda...Radyoyu kapatmışş =D
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin twitterına 1 hafta önce şöyle yazmış; '' selam millet twitter'a baktım ve sitenizi gördüm hayranlarımla birlikte olmak çok güzel....siz türksünüz sizi seviyorum...''
BIEBER GERÇEĞI------>> Justin normalde bileklik gbi seylerı takmktan pek hoşlanmasada kolunda saatsızde yapamıyor
BIEBER GERÇEĞİ=> Nefret etmesede, kedilerden hoşlanmıyoorr =)
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin gecenin geç saatlerinde birkaç kızla buluşurken yakalanmış ve eve polisler tarafınfan getirilmiş =//
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin çok iyi santranç oynuyor..
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin,Caitlin'den telefonda ayrıldıı... Ayrılmayı Justin istemiş Shy
ßİéßéR GéRÇéĞİ-->> Justin türk kızlarını çok hoş buluyormuş...!!!♥️♥️(ne tesadüff bizde onu... )
BİEBER GERÇEĞİ:Justin Küçük Bebekleri Sevmeye Bayılıyor ve Yanakları tombulsa birkaç saat hiç durmadan onu sıkabilir.
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in en sevdiği animasyon sinema serisi;Toy Story(Oyuncak Hikayesi)!!
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin espri yaptığında karşısındaki kişi veya kişiler yaptığı espriye gülmezse kendisini garip hissediyor...
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin Eenie Meenie klibinde oynayan kıza sinirlendi...Çünkü kız dans etmedi...
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin koyu bir Hristiyan..(Koyu derken dinine bağlı anlamında)
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin'in imzaladığı en garip yer bir bebeğin alnıymış=D
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin sinirlendiğinde, kabalaşmaz.Fakat monoton(aynı tonda) ses tonu kullanır...(biz onu bu yzden sevıoruzz =) )
BIEBER GERÇEĞİ=> Düzenli olarak dudak nemlendiricisi kullanıyor=))
BIEBER GERÇEĞİ=> Justin arkadaşlarıyla iddiaya girerek bir kızı öptü.
Bieber gerçeği:İlk kız arkadaşının ismi Rebecca..
Bieber gerçeği:Geceleri beyaz şort ve t-shirt ile uyuyor

bu kadr umarım beenirsnz sizler için... =)

BAZILARINI GÖRMEDİĞİNİZDEN EMİNİM.. ! =D

BIEBER GERÇEĞİ=> Justin twitterına 1 hafta önce şöyle yazmış; '' selam millet twitter'a baktım ve sitenizi gördüm hayranlarımla birlikte olmak çok güzel....siz türksünüz sizi seviyorum...''

Bieber Gerçeği - Justin kendini googlede aramayı seviyor. ( zaaaa xD )

<33 bizde seni seviorz lan xD Very Happy [b]

Justin Bieber Gerçekleri ( Kaçıncı Olduğunu Bilmiyorum :D )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Ke$ha Justin Bieber'in Bacak Kadar Olduğunu düşünüyor :D
»  Bieber GerçekLeri :D baqın superLer (=
»  Justin Gerçekleri(YENİ)
»  JUSTİN BİEBER
»  HER YÖNÜYLE JUSTIN BIEBER :*