[b] Arkadaşlar Face'ten buldum.
https://www.facebook.com/pages/JusTin-ssiesseR-fan-cluss/121880517834615 <~~
Kaynak.
Justin yalnızca bir defa bir kız için ağladı.Çok özel bir kız olmalı.Trafik kazası geçirmiş o kız ve ölmüş o yüzden ama şimdi olsa ağlamazmış.
Justin geçtiqimiz günlerde bi radyo proqramına katıldı ve hayranlarda yayının yapıldıqı binaya hücum etmiş. dışarda büyük bir kalabalıkla karşılaşan justın binanın önüne kurulan bariyerlere yüklenen hayranlarının arasında kalan küçük bir kızı ezilmekten son anda kurtarmış... (Vay vay fedakar yavrum
)
Justin yatağın üzerinde zıplamayı çok seviyor....
Justin onu gören kızların ağlamasından hoşlanmıyor...Çünkü o her zaman bizi mutlu görmek istediğini söylüyor (aslında buna biraz üzüldüm ben onu görsem kesin ağlarım
)
12 Yaşında Gerçek bir Şarkı yarışmasına KatıLdı ve İkinci oLdu (biliyordum)
Justin A'lık bir öğrenci, en sevdiği dersler İngilizce ve Matematik
Yerim afferin kuzum
En Sevidği Aşk Şarkısı Ne-Yo'nun So Sick AdLı Parçasıymış (: (O şarkıyı ezbere biliyorum.)
12 yaşındayken, kanser olan arkadaşının kendisini yalnız hissetmemesi için saçlarını kazıttı
Ne kadar düşünceli
Justin 5. enstrüman olarak KEMAN öğrenmek istiyor
(Ben ilk çello sonra keman )
Justin ve Ryan Beyoncé'nin "Single Ladies" şarkısına video çektiler fakat videoyu internette koymadılar... (Neden ki
)
Klibindeki kızlarla kızlar hevesini alsın diye kısa süre flört etmiş (Omaygat neler duyuyorum
)
Justin 14 Şubat'ta yani Sevgililer Günü'nde evlenmek istiyoooorr
(Yerim seni romontik yavrum ben senle hergün evlenebilirim no problem
)
Yeni Zellanda'daki havaalanında Justin favori şapkasını çalan fanlarına,"B*tch" diye bağırdı.Çünkü cidden sinirlenmişti! Gerizekalı fanlar ! (Bıtch "kalt.k" demek :S)
Justin yanında asla cüzdan taşımaz,parasını cebine koyar=) Aynı ben
Bu kadan ! Bazıları sitede vardı galiba ?