justinn kızlaraaa aslaa çirkin demez herkes kendine göre özeldirrr Ve çekidir deerr..
Kız arkadaşımmm komikk olmalı.. Ama bana ölümle ilgili şaka yapmasını istememm..
O sadecee basketboll şortuyla uyuyyor.. Yani üsten bir şey giymiyorr.. Ooo Sexyy haha
havanın çok sıcak olmasındansa soğuk olmasını tercih ederr
Favori dondurması vanilyalı...
6. Sınıftaa hoşlandığı kıza ondan hoşlandığını söyleyemedi.. Çünkü kızın kendisini reddedmesin korkmuşş..
ampullerin küçük taşlarıı -sanırım
- küçükken onn kafasına düşmüşş..
Gerçek aşkı bulucağı vaktii merakk ediyor..
Erken evlenmek istmiyorrr..
Chaz ve ryanlaa oturuken genelde küfürlü ve sapık hareketler yapıyotrrr. ahhh erkeklerr
Ama içeri bir kız girdiğindee susup hiç bie şey yokmuş gibi gülüyor..
kızların tuvalet stiliniii komik buluyorrr...
onaaa .... demek hepp komik gelmişşş (pussy )
Komikk olayy---- Justin canadada okuldaykenn.. normal bir gün dersteykenn ( normal sınıf ))
kız ayağa kalmış öğrtmene bir şey sorucakk.. Kalmışş... Arkasııı kann yaneee adet olmuşş
Justin bunu anlamışş ama çaktırmamışş.. Sonra diğer kız ardaşları hemen kızın arkasını kapatmışş.. Vee içindenn.. Ohh iyiki erkeklerde böyle bir durum yokkk:)
Eğer gördüğüm anda bir kıza aşık olursam ne yapacağımı bilmiyorum.. Ben utangacımm kızlar konusnda.. Sanırım yanina gidip telefonunu isterim..
JB: Eğer birni seversem ve onu beni sevmezsee ben gerçekten çok üzülürüm.. ve toparlanmam zor olur
Konser başınaaa 300.000 dolar kaznıyot.. My world turunun sadece 1. yarısnından 13.000.00 dolar kazandı...
ilk kız arkadaşının ismi Serena.. VE eskilerde Leshie Myers << Çevirdim ama saçma olduu..